Over ons

Patron Agri Systems, onderdeel van Patron Agri Systems Group, adviseert en ontwikkelt technische installaties op het brede gebied van water, elektra en licht voor teeltbedrijven in de innovatieve Nederlandse glastuinbouwsector. 

Onze missie:
Op een duurzame, innovatieve wijze het bedrijfsproces van onze klanten ondersteunen en bedrijfseconomisch verbeteren door middel van kwalitatief hoogstaande technische installaties.”

Totaalinstallateur

Kenmerkend voor Patron Agri Systems is het complete aanbod van elektrotechnische- en watertechnische installaties, klimaatcomputers, belichting en nevelinstallaties. Als integrator van deze technieken zorgen wij dat elk ‘puzzelstukje’ op zijn plek valt.

Ieder project begint met een gezamenlijke analyse van welke producten of innovaties nodig zijn. Het is onze ervaring dat een gedegen ontwerpproces in alle daarop volgende stappen voordelen oplevert. We maken een individueel ontwerp op basis van kwaliteitsproducten. Bij de bouw van technische installaties zijn veel partijen betrokken waarmee we helder communiceren om de planning te realiseren. Binnen ons bedrijf in Den Hoorn testen we nieuwe installaties zodanig dat plug & play bij aflevering realiteit is. We vinden het belangrijk nette installaties op te leveren die voordelig zijn in onderhoud. 

Flexibiliteit

We zijn en blijven een flexibel bedrijf dat in zowel grote als kleine projecten snel kan schakelen: van eenvoudige tot zeer uitgebreide systemen. Wij hechten groot belang aan de service verlening na oplevering van een installatie middels een gespecialiseerd team van service monteurs. 

Samenwerken

Zo’n tien jaar geleden nam Ronald Begelinger het toenmalige bedrijf Enthoven over, richtte Patron Agri Systems Group op, en maakte Enthoven Techniek onderdeel daarvan. Enthoven Techniek is de Nederlandse  tak, Patron Agri Systems International bewerkt de wereldmarkt. Het groeiende bedrijf trok nieuwe technici aan en samen met klanten zoeken we steeds naar de perfect werkende oplossing. De realisatie van onze installaties doen wij in samenwerking met honderden telers wereldwijd, meer dan 150 kundige toeleveranciers en diverse kassenbouwers.  Persoonlijk contact is prettig en vormt een goede basis voor een effectieve lange termijn relatie. 

Visie & innovatie

Patron Agri Systems kijkt vooruit en ontwikkelt verantwoorde en milieubewuste oplossingen. Middels nauwe samenwerking met bijv. de Universiteit Delft zijn innovaties zoals de Apollo-Plus ontsmettingsunit op de markt gebracht. Bij diverse projecten zijn de principes van Industrial Ecology gehanteerd: denk daarbij aan de uitwisseling van restwarmte/CO2 en een benadering gericht op de levenscyclus. Wij willen dat onze kwalitatief hoogstaande technische installaties, onderhouds- en servicewerkzaamheden, een positief effect hebben op uw bedrijfseconomisch rendement. Een mooi voorbeeld is ontwikkeling van de ABR Bioreactor in samenwerking met Agrona: een product dat het ecologische proces van de aardlaag nabootst en daarmee biostimulanten en zuurstof toevoegt aan het irrigatiewater. Gezonde, sterke planten produceren meer!

Totaalinstallateur

Kernaspecten_Enthoven_Totaalinstallateur

Flexibiliteit

Kernaspecten_Enthoven_Flexibiliteit

Samenwerken

Kernaspecten_Enthoven_Service+Contact

Visie & Innovatie

Kernaspecten_Enthoven_Visie+Innovatie