ONZE TECHNIEKEN

Hoogwaardige technologie op het gebied van water-, elektrotechniek en klimaatbeheersing voor de glastuinbouw- en utiliteitssector.

WATERTECHNISCHE INSTALLATIES

Het duurzaam en efficiënt omspringen met water is een van de uitdagingen van de moderne tuinbouw. Gevestigd in het Westland staan wij dicht bij de teler en samen met u gaan we deze uitdaging aan.

Patron Agri Systems ontwikkelt verantwoorde en milieubewuste oplossingen die bijdragen aan een goede groei van het gewas en een optimale productie. Van regenleidingen en nevelinstallaties tot drainwater ontsmetting en eb/vloed vloeren. 

ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES

Patron Agri Systems geeft u een duidelijk advies; of het nu gaat om een bestaand bedrijf of om het opzetten van een compleet nieuw tuinbouwproject. Meedenken met onze opdrachtgevers over het complete assortiment van  substraat-, klimaat- en bedrijfscomputers, belichtings- en geluidsinstallaties en oogstsystemen, is ons dagelijks werk. We zorgen voor een hoogwaardig product wat u tot ver in de toekomst van dienst zal zijn.

KLIMAAT BEHEERSING

De Hoogendoorn iSii procescomputer is een van de meest geavanceerde procescomputers in de tuinbouw. Het biedt u een totaaloplossing voor het efficiënt beheersen van uw kasklimaat, irrigatie en energie. De intelligente regelingen in iSii stellen u in staat om een hoge kwaliteit gewas te telen en een maximale gewasopbrengst te bereiken met een minimaal gebruik van water, energie en voedingsstoffen.

LICHT

Groeilicht vormt een belangrijk onderdeel van ons complete aanbod. Patron Agri Systems levert de nieuwste producten op dit gebied en adviseert u over de bij u passende oplossingen. Onze specialisten bekijken samen met u de mogelijkheden, rekening houdend met lichtniveau, energie aansluiting en toekomstige milieueisen. Uiteraard staat uw teelt hierin centraal.